ΜΗΝΙΑΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΡΩΠΟΥ & ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


  Επίσκεψη στον Διοικητή του ΙΚΑ

  Μοιραστείτε
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 114
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2009
  Ηλικία : 34

  Επίσκεψη στον Διοικητή του ΙΚΑ

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Σαβ Ιουλ 04, 2009 3:48 pm  Την Πέμπτη 25-6-09 ο Δήμαρχος Ωρωπού κύριος Γιώργος Γαβριήλ και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Μιχάλης Πολυχρόνης επισκέφθηκαν το Διοικητή του ΙΚΑ κύριο Θεόδωρο Αμπατζόγλου.
  Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε το θέμα της ανέγερσης του νέου νοσοκομείου του ΙΚΑ στο παραχωρηθέν κτήμα από το Δήμο Ωρωπίων. Ο κύριος Αμπατζόγλου δεσμεύτηκε ότι αμέσως μόλις εγκριθεί η άδεια οικοδόμησης το έργο θα δημοπρατηθεί άμεσα αφού όπως δήλωσε η σχετική πίστωση για το έργο έχει ήδη εξασφαλιστεί.

  Eπίσης, ο Δήμαρχος Ωρωπού κύριος Γιώργος Γαβριήλ παραβρέθηκε σε συνάντηση στο ίδρυμα «Ανδρέας Γ.Παπανδρέου» την Παρασκευή, 26-6-2009 μαζί με το Δήμαρχο Οινοφύτων κύριο Γιώργο Θεοδωρόπουλο και το Δήμαρχο Σχηματαρίου κύριο Ευάγγελο Γεωργίου.
  Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου του ιδρύματος κυρίου Νικόλαου Παπανδρέου, οι Δήμαρχοι παρακολούθησαν την ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης μελέτης για την διαχείριση των υδάτων της ευρύτερης περιοχής της λεκάνης της Αττικής.
  Η Καθηγήτρια κυρία Κουντουριώτη παρουσίασε τα βασικά στοιχεία τη μελέτη και ζήτησε τη συνδρομή των Δήμων για την ολοκλήρωση της. Η μελέτη αφορά την ευρύτερη περιοχή και καθορίζει τους τρόπους καταπολέμησης της μόλυνσης και τη διαφύλαξη της καθαρότητας, της επάρκειας του νερού καθώς και τους τρόπους για μια σύγχρονη διαχείριση των υδάτινων πόρων του τόπου μας.

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Δεκ 14, 2018 11:55 pm