ΜΗΝΙΑΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΡΩΠΟΥ & ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


  O «Ωρωπός – Πόλη του Μέλλοντος» ευχαριστεί...

  Μοιραστείτε
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 114
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2009
  Ηλικία : 34

  O «Ωρωπός – Πόλη του Μέλλοντος» ευχαριστεί...

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Σαβ Ιουλ 04, 2009 3:52 pm  Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας ξεκίνημά μας!

  Η κίνηση πολιτών «Ωρωπός – Πόλη του Μέλλοντος» ευχαριστεί θερμά τους συμπολίτες μας για τη μεγάλη αποδοχή και στήριξη που παρέχουν από την πρώτη στιγμή στο εγχείρημά μας. Με ικανοποίηση διαπιστώνουμε ότι το πολιτικό κενό που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στην πόλη μας, το αναγνωρίζουν όλο και περισσότεροι πολίτες του Ωρωπού οι οποίοι διψούν για άμεσες και ριζικές αλλαγές σε αυτή την πόλη, αλλαγές που μπορούν να έρθουν μόνο από πολίτες με νέες ιδέες και νέο πολιτικό λόγο.
  Ως συνέχεια του δυναμικού της ξεκινήματος, η «Πόλη του Μέλλοντος» ενημερώνει τους πολίτες του Ωρωπού ότι το Σάββατο 6 Ιουνίου έλαβε μέρος στον καθαρισμό της Λιμνοθάλασσας και του Δέλτα του Ασωπού με πρωτοβουλία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού. Η περιβαλλοντική αυτή ευαισθησία συγκίνησε όλες τις ηλικίες οι οποίες στρατεύτηκαν σε αυτή την εξόρμηση. Εκεί μας δόθηκε η ευκαιρία να διαδώσουμε τη θέση μας για την αξία του εθελοντισμού και της ατομικής πρωτοβουλίας , με δηλώσεις που παραχωρήσαμε στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.
  Η κίνηση πολιτών «Ωρωπός – Πόλη του Μέλλοντος» έχει τη θέληση, τον πολιτικό λόγο και το δυναμισμό για να δημιουργήσει ένα ευρύ μεταρρυθμιστικό κίνημα για την πόλη μας, το οποίο θα προβάλλει την αλλαγή ως διαρκή ανάγκη. Θεωρούμε ότι κοινωνοί αυτού του οράματος είναι όλοι οι προοδευτικοί συμπολίτες μας και τους καλούμε να συμπαραταχθούν μαζί μας.

  Η ιδρυτική ομάδα

  Στη φωτογραφία στελέχη της ιδρυτικής ομάδας της κίνησης «Ωρωπός - Πόλη του Μέλλοντος», σε εκδήλωση του Ναυταθλητικού Ομίλου νέων Παλατίων.

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ Ιαν 19, 2019 4:27 am