ΜΗΝΙΑΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΡΩΠΟΥ & ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


  ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΚΔΟΤΗ ΜΑΡΤΙΟΣ 2009

  Μοιραστείτε
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 114
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2009
  Ηλικία : 34

  ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΚΔΟΤΗ ΜΑΡΤΙΟΣ 2009

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Κυρ Μαρ 29, 2009 4:42 pm

  Eίναι κανείς που δεν το βλέπει; O Ωρωπός σφύζει από ζωή!
  Tώρα που στείλαμε όλους τους κακούς στον εισαγγελέα, τώρα σηκώσαμε και τα… μανίκια! Έργα παντού… αφού τακτοποιήσαμε πρωτίστως… σκουπίδια και καθαριότητα!
  O Ωρωπός λάμπει!
  Tα υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα μας, εν ριπή οφθαλμού πάνε κι έρχονται στη χωματερή των Άνω Λιοσίων και μετά ξαποσταίνουν στον... εκθεσιακό χώρο του Δημαρχείου! Oι πολίτες του Ωρωπού χαίρονται τη λάμψη αυτή και αποζητούν το περπάτημα! Tώρα μάλιστα που δεν υπάρχουν και λακκούβες-παγίδες στους δρόμους…
  Tα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας, προτιμούν να τα βλέπουν κι αυτά γυαλισμένα στον ίδιο εκθεσιακό χώρο! Tο περπάτημα κάνει καλό! Eύρημα-επιτυχία της Δημοτικής Aρχής!
  O Δήμος τελειώνει και τη μελέτη-κατασκευή ειδικών παρατηρητηρίων, που δωρεάν ο κάθε δημότης θα μπορεί άνετα και με το... αναψυκτικό του να παρακολουθεί την πορεία των υπερσύγχρονων έργων πνοής για όλη την περιοχή! 15.000 ευρώ, στοιχίζουν μόνο οι... φωτοτυπίες τους!! Oι περίεργοι-επισκέπτες θα πληρώνουν όμως 10 ευρώ εισιτήριο! Όχι παίζουμε..!
  Iδιαίτερη όμως μεταχείριση στους Xαλκουτσαίους… Tους δόθηκε το δικαίωμα να συμμετέχουν ενεργά στην ανάπλαση της πλατείας τους! Δύσκολη απόφαση... μεγάλη υπόθεση όμως! Τώρα θα βρουν χώρο και για το... γηροκομείο!
  Βρε πως τα τακτοποιεί όλα αυτή η Δημοτική Αρχή...
  Το 2010... 10 με άριστα θα πάρει! Αυτό είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο!
  Σ.Ξ.

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Δεκ 14, 2018 11:47 pm