ΜΗΝΙΑΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΡΩΠΟΥ & ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


  Ο Πέτρος Δούκας στο Κορωπί

  Μοιραστείτε
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 114
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2009
  Ηλικία : 34

  Ο Πέτρος Δούκας στο Κορωπί

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Τρι Απρ 07, 2009 6:36 am  Ο Βουλευτής Αττικής και πρώην Υφυπουργός κ. Πέτρος Δούκας παραβρέθηκε σε εκδήλωση που οργάνωσαν πολιτικοί φίλοι του στο Κορωπί τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009.
  Σε μια κατάμεστη αίθουσα, ο πρώην Υφυπουργός έκανε σαφές ότι θα συνεχίσει να προσφέρει στην πολιτική και δέχτηκε ερωτήσεις από τους παριστάμενους χωρίς να φοβηθεί να απαντήσει ακόμα και σε θέματα που αφορούν στο ζήτημα της Μονής Βατοπεδίου .
  Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην προσπάθεια του να να συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής, μίλησε για το σχέδιο του σύμφωνα με το οποίο θα αντιμετωπιστεί η οικονομική κρίση, προτείνει να τακτοποιηθούν άμεσα όλες οι εκκρεμότητες πολεοδομικού χαρακτήρα (ημιυπαίθριοι, πάρκινγκ, κλπ...), να κλείσουν με γεναίες εκπτώσεις οι εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις και ασφαλιστικές οφειλές και να αποκρατικοποιηθεί μια σειρά οργανισμών και επιχειρήσεων που ελέγχονται από το ελληνικό κράτος.
  «Η κατάσταση είναι δύσκολη για όλους, όμως ο Έλληνας είναι ιδιαίτερα δημιουργικός και όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε μια καλύτερη Ελλάδα. Γι αυτό θέλω τη γνώμη και τις ιδέες σας για να πάμε πιο γρήγορα μπροστά γιατί μπορούμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Δούκας
  Αναφερόμενος στην παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση ο Βουλευτής τη χαρακτήρισε εντυπωσιακή δηλώνοντας πως «θα προσπαθήσω να φανών αντάξιος της εμπιστοσύνης τώρα στα δύσκολα»

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Δεκ 14, 2018 11:36 pm