ΜΗΝΙΑΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΡΩΠΟΥ & ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


  "Δημιουργία και Πρόοδος" από τον Αλέκο Καρύδα

  Μοιραστείτε
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 114
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2009
  Ηλικία : 34

  "Δημιουργία και Πρόοδος" από τον Αλέκο Καρύδα

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Τετ Απρ 08, 2009 7:45 pm  Την επιλογή στο όνομα του Συνδυασμού που ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Αλέκος Καρύδας, «Ωρωπός Δημιουργία & Πρόοδος», μπορεί ταυτόχρονα να τη δει κάποιος και συμβολικά, για όλα αυτά που πολιτικά έφερε η κίνησή του. Δεν μπορεί παρά να είναι «Δημιουργία» η καινούρια πολιτική εικόνα που απέκτησε ο Ωρωπός, όταν αυτό που… τόλμησε ο Αλέκος Καρύδας και οι συνεργάτες του, είναι ένα άνοιγμα «δρόμου» στο παρόν και το μέλλον, που δείχνει «προκλητικός» στο να τον ακολουθήσουν και άλλοι πολίτες του. Ο Ωρωπός το χρειάζεται αυτό. Χρειάζεται και άλλες «φωνές». Και «Πρόοδος» σίγουρα είναι, γιατί η σημερινή πολιτική περί των κοινών στην πόλη και η λογική που την διέπει, «μυρίζει»… καμένα φρένα σε κατηφόρα!

  Η Διακήρυξη που ανακοίνωσε ο Αλέκος Καρύδας και οι συνεργάτες του είναι:

  Αγαπητοί Φίλοι,

  Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, υπάρχει η ανάγκη έκφρασης μιας διαφορετικής πολιτικής για τον Ωρωπό. Μιας πολιτικής που, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες, «παζάρια», μεταγραφές και πελατειακές σχέσεις, μπορεί να προτείνει συγκεκριμένες προοδευτικές λύσεις στα προβλήματα της πόλης.
  Με δεδομένη την αγάπη μας για τον Ωρωπό, την πίστη μας ότι αξίζει η πόλη μας μια εποχή δημιουργίας, τη θέληση μας να προσφέρουμε ό,τι χρειαστεί για την ανάπτυξή της, με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε πολίτη του Ωρωπού, προχωρούμε μπροστά και καλούμε όλους τους πολίτες να έρθουν κοντά μας.
  Να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τις δικές μας, να ενώσουν τη δική τους φωνή με τη δική μας και ξεπερνώντας διαφορές του παρελθόντος, να χαράξουμε μια συνισταμένη που να εκφράζει τις ανάγκες του τόπου και της κοινωνίας.
  Με μετριοπάθεια και σεβασμό στις διαφορετικές απόψεις με ενωτική και φιλική στάση προς όλους απευθυνόμαστε στους συμπολίτες μας και τους ζητούμε την στήριξη τους με στόχο:
  • Ένα συνδυασμό που θα ενώνει θα συνθέτει θα σέβεται και με την πολιτική του θα επιτυγχάνει ένα επίπεδο πολιτισμού και συνεννόησης με όλους τους πολίτες.
  • Ένα συνδυασμό που θα εκφράζει το πιο δυναμικό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας.
  • Ένα συνδυασμό που θα καταθέσει μια σύγχρονη, ανανεωτική και αναπτυξιακή πρόταση για το Δήμο μας.
  Στην κατεύθυνση αυτή και με διάθεση να υπηρετήσουμε το συμφέρον του Ωρωπού, αποφασίσαμε τη δημιουργία μιας νέας δημοτικής κίνησης με την ονομασία:
  «Ωρωπός Δημιουργία & Πρόοδος»
  Σας καλούμε στην κοινή προσπάθεια για το μέλλον του τόπου μακριά από κομματικές σημαίες, εξαρτήσεις και οργανωμένα συμφέροντα.

  Με εκτίμηση
  Αλέκος Καρύδας


  Η ιδρυτική ομάδα
  Πάνος Φωτόπουλος Καθηγητής, Βαγγέλης Κριαράς Επιχειρηματίας, Αδάμ Μπάρδης Επιχειρηματίας, Αυγουστίνος Κοκκινιώτης Γενικός Χειρούργος, Αναστάσιος Τσαγκαράκης Αλιεύς, Σταύρος Μυλωνάς Διπλ/τούχος Μηχ/λόγος Μηχανικός, Σταματία Ρέλλου Δημόσιος Υπάλληλος, Βασίλης Ρέλλος Συνταξιούχος, Δημήτρης Λαμπίτσης Αλιεύς, Ιωάννης Τιτίρος Επιχειρηματίας, Ερρίκος Βουτσίνος Βιοτέχνης, Κωνσταντίνος Κουμουλίδης Συνταξιούχος, Χρήστος Καράπαπας Μαθηματικός, Σπύρος Βρυσούλης Φωτογράφος, Κωνσταντίνος Μαστροκώστας Οικοδόμος, Ειρήνη Σάρλη Ιδιωτική Υπάλληλος, Κατσέλης Γιώργος, Επιχειρηματίας
  [justify]

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ Ιαν 19, 2019 4:07 am