ΜΗΝΙΑΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΡΩΠΟΥ & ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


  ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΩΡΩΠΟΥ

  Μοιραστείτε
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 114
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2009
  Ηλικία : 34

  ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΩΡΩΠΟΥ

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Τετ Απρ 08, 2009 9:24 pm  Ρεπορτάζ: Μαρία Αρμυριώτη

  Το θεατρικό έργο του Τζωρτζ Όργουελ με τίτλο «Η ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ», παρουσιάστηκε στο κοινό του Ωρωπού, από μαθητές του 1ου Γυμνασίου Σκάλας Ωρωπού, την Κυριακή 5 Απριλίου και ώρα 19.00μ.μ. στο χώρο του Επαγγελματικού Λυκείου Μαρκοπούλου Ωρωπού.
  Το κοινό απόλαυσε ένα διαχρονικό έργο, που αναφέρεται στη διάβρωση του ανθρώπινου χαρακτήρα, από τη δύναμη της εξουσίας.
  Η παράσταση δόθηκε με αφορμή τη βράβευση του σχολείου σε θεατρικούς αγώνες των σχολείων της Ανατολικής Αττικής.
  Με την παρουσία τους τίμησαν την παράσταση, ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γαβριήλ, ο δ/ντής Δ.Ε. Χαράλαμπος Τσιριγώτης, η δ/ντρια ΓΕ.Λ. Ωρωπού Βασιλική Βλάχου, ο δ/ντης Γυμνασίου Χαλκουτσίου Χρήστος Παπάς, ο δ/ντης ΕΠΑ.Λ. Δ. Κρέπιας, ο δ/ντης Λυκείου Καλάμου Ιγν. Σανταβάς, η δ/ντρια Γυμνασίου Αυλώνα Ν. Τσένε, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βαγγέλης Ηλιάσκος, Σώζος Μίτας και Κλειώ Μαριόλα, καθώς και καθηγητές από όλα τα σχολεία της περιοχής.
  Την θεατρική παράσταση οργάνωσαν, σκηνοθέτησαν και επιμελήθηκαν, οι καθηγητές του Γυμνασίου, Α. Μίχα, Μ. Φιλιππάτου και Σ. Σαγιάς. Μετά τη λήξη της παράστασης, ο δ/ντης του Γυμνασίου κ. Λ. Βασάκος, ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους και ακολούθησε βράβευση μαθητών του γυμνασίου που διακρίθηκαν σε αθλητικούς αγώνες, από τους κ.κ. Γαβριήλ, Τσιριγώτη και Ηλιάσκο.
  Τέλος θα θέλαμε να σημειώσουμε, πως η παράσταση θα επαναληφθεί την Παρασκευή 10 Απριλίου, μόνο για σχολεία.

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Δεκ 14, 2018 11:37 pm