ΜΗΝΙΑΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΡΩΠΟΥ & ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


  Λιγότερο φως και περισσότερη σκοτεινιά… για τον Ωρωπό!

  Μοιραστείτε
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 114
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2009
  Ηλικία : 34

  Λιγότερο φως και περισσότερη σκοτεινιά… για τον Ωρωπό!

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Τετ Απρ 15, 2009 4:58 pm

  Και όμως είναι δυνατόν! Ο Ωρωπός των… «παθών», πήρε το μήνυμα από τον Δήμαρχο, πως από εδώ και πέρα, πρέπει να μάθει να ζει με λιγότερο φως και περισσότερη… σκοτεινιά! Αυτό -κατά τον κύριο Δήμαρχο- επιβάλλει η… διεθνής ενεργειακή κρίση, ενώ εμείς θα λέγαμε... η συνέπεια της Δημοτικής Αρχής στη «λιτότητα» έργων που έχει επιβάλλει διόμιση χρόνια τώρα στην πόλη!
  Και δεν έχει -εδώ που τα λέμε- άδικο, αφού δεν έχει να δείξει κανένα αποτέλεσμα στην ανάπτυξη της πόλης από δική της δραστηριότητα.
  Τα φώτα λοιπόν σαφώς και… δεν την βολεύουν!
  Αυτή την άκρως... αποκαλυπτική δήλωση, την έκανε ο Δήμαρχος, απαντώντας σε παρατήρηση του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Αλέκου Καρύδα, πως ο Ωρωπός -σε αντίθεση με άλλους Δήμους- δεν δείχνει από πουθενά πως σε λίγο θα γιορτάσουμε το Ελληνικό Πάσχα!
  Και φυσικά δεν είχε άδικο...
  Η Ανάσταση του Κυρίου, είναι γιορτή της ελπίδας και το Πάσχα της αγάπης και ο Ωρωπός αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη και από τα δύο και πρέπει κάποιος να το θυμίζει.
  Κάποια στιγμή, ένας φίλος μου είπε, πως πιο μαύρο απ’ το μαύρο, είναι το μαύρο με... μαύρες ρίγες!
  Αυτό ζητά ο Δήμαρχος για τους συμπολίτες του;
  Θέλω να πιστεύω πως όχι! Ανεξάρτητα βέβαια αν το «μαύρο» φαίνεται πως έχει μπει πλέον δυνατά ανάμεσα στις σχέσεις τους και αυτό θα φανεί στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές..!
  Σ.Ξ.


   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ Δεκ 15, 2018 12:11 am