ΜΗΝΙΑΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΡΩΠΟΥ & ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


  Ένα ΠΑΣΧΑ χωρίς... πολιτική!

  Μοιραστείτε
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 114
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2009
  Ηλικία : 34

  Ένα ΠΑΣΧΑ χωρίς... πολιτική!

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Κυρ Απρ 19, 2009 4:59 pm  Γιόρτασε ο Ωρωπός το Άγιο Πάσχα σφύζοντας από ζωή και στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση! Στον Ωρωπό υπάρχουν άνθρωποι που θα τον προστατέψουν και θα τον προχωρήσουν μπροστά, παρά την αδιαφορία που δείχνει η Πολιτεία στα… ξενόφερτα προβλήματά του. Αυτά τα προβλήματα είναι που πρέπει να ξεπερνούν τις όποιες πολιτικές διαφορές υπάρχουν και στο τέλος να "ξεπεράσουν" και τους… κακούς "προφήτες"! Η στείρα πολιτική αντιπαράθεση δεν έχει πλέον κανένα νόημα για τον Ωρωπό. Είναι πολυτέλεια μπροστά στο στόχο να κερδίσει ο Ωρωπός τα χαμένα βήματά του από ανίερες επιθέσεις και λάθος επιλογές της Διοίκησής του και μαζί ένα καλύτερο αύριο για τους πολίτες του και μια δικαίωση γι’ αυτούς που τον αγαπούν και βρίσκονται συχνά κοντά του.
  Σ’ αυτή μέσα τη λογική, ο Δήμαρχος Γιώργος Γαβριήλ πέρασε το Πασχαλιάτικο πρωινό του, ανταλλάσσοντας ευχές σε σπίτια φίλων, χωρίς να προσπεράσει και αυτών που μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι ο έλεγχος των πράξεών της Δημοτικής του Αρχής. Η «ΜΑΧΙΜΗ» τον συνάντησε στη Πασχαλιάτικη οικογενειακή γιορτή του Αντώνη Ράπτη και σ’ αυτήν του Γιώργου Γιασημάκη. Στην πρώτη μάλιστα αντάλλαξε θερμές ευχές με τον Γιάννη Οικονομάκο, που θεωρείται και ο κύριος αντίπαλός του για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, τον Γιώργο Δάβρη και τον Χρήστο Τσεκρετζή που βρέθηκαν και αυτοί εκεί.
  Ένα Πάσχα λοιπόν για τον Ωρωπό, μακριά από την πολιτική και πιο κοντά σ’ αυτά που ενώνουν τους ανθρώπους του και ιδιαιτέρως αυτών που «σχεδιάζουν» την τύχη του…

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ Δεκ 15, 2018 12:32 am