ΜΗΝΙΑΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΡΩΠΟΥ & ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


  Όλοι έχουν ελπίδα στο… όνειρο!

  Μοιραστείτε
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 114
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2009
  Ηλικία : 34

  Όλοι έχουν ελπίδα στο… όνειρο!

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Πεμ Απρ 30, 2009 5:02 pm

  Συζητώντας μια φορά με έναν επί 16ετία εκλεγμένο Δήμαρχο της Ανατολικής Αττικής, του ανέφερα πως ακούγονταν πολλά ονόματα ως αντίπαλοί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Εκείνος, χωρίς κανένα δισταγμό, με την πείρα που έχει αποκτήσει, μου απάντησε άμεσα: «Υποψήφιοι… υποψήφιοι Δήμαρχοι, υπάρχουν πολλοί. Να δούμε στις εκλογές πόσοι υποψήφιοι Δήμαρχοι θα είναι»!
  Δεν εξέφρασα απορία, αλλά γρήγορα έκανα μια αναδρομή στη σκέψη μου και στη δική μου εμπειρία και… δικαίωσα την άποψη του Δημάρχου.
  Να τώρα που η θεωρία αυτή, πιθανόν να δικαιωθεί και στον Ωρωπό.
  Σήμερα για το δημαρχιακό θώκο ακούγονται ως υποψήφια τα εξής ονόματα: Γιάννης Οικονομάκος, Αλέκος Καρύδας, Πόπη Μετοχιάτη, Βαγγέλης Ηλιάσκος, Ανδρέας Τσάκωνας και λογικά ο νυν Δήμαρχος Γιώργος Γαβριήλ, ο οποίος όμως δεν έχει υποχρέωση καμιά, να… αποδείξει τις προθέσεις του. Είναι όλα στο δικό του χέρι. Επίσης, ο Γιάννης Οικονομάκος έχει δώσει διαπιστευτήρια των προθέσεών του κάποια χρόνια τώρα. Έχει στελέχη που ήδη έχουν κατέβει σε εκλογές και είναι δοκιμασμένα. Ο Αλέκος Καρύδας δεν έμεινε στους… ψιθύρους και ονόμασε Συνδυασμό. Από εκεί και κάτω, οι έχοντες πρόθεση -όπως τουλάχιστον ακούγεται-, βρίσκονται στις… βολιδοσκοπήσεις και σε προτάσεις για συνεργασίες και προσχωρήσεις, μερικές φορές ακόμη και μέχρι τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες!.
  Αυτή όμως η εικόνα είναι ευχάριστη για την πόλη, γιατί όλες οι δυνάμεις κάτι θα έχουν να πουν και να της δώσουν και ακόμη καλύτερα αν μέσα απ’ αυτές ξεπροβάλει μια νέα πρόταση που θα έχει ιδιαίτερα δυνατή φωνή.
  Τέτοια εποχή του χρόνου, θα έχουμε τελικά τις απαντήσεις και τότε θα δούμε πόσοι υποψήφιοι Δήμαρχοι θα υπάρχουν. Τότε μπορεί να μη δούμε και κανέναν απ’ τους αναφερόμενους ή να δούμε τους τρεις της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου ή ακόμη και… ΕΝΑΝ να κατεβαίνει μόνος του!!!
  affraid

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ Δεκ 15, 2018 12:20 am