ΜΗΝΙΑΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΡΩΠΟΥ & ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


  O Νίκος Καντερές άκουσε τα προβλήματα που απασχολούν τα Μεσόγεια

  Μοιραστείτε
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 114
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2009
  Ηλικία : 34

  O Νίκος Καντερές άκουσε τα προβλήματα που απασχολούν τα Μεσόγεια

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Παρ Μάης 01, 2009 3:31 pm

  Στη Συνδιάσκεψη των Συλλογικών Φορέων και Ενεργών Πολιτών Παλλήνης, Γέρακα, Γλυκών Νερών, Κερατέας και Παιανίας, που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβολαίου Ανατολικής Αττικής, παρευρέθηκε στις 28 Απριλίου, ύστερα από πρόσκληση τους, ο Βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής κ. Νίκος Καντερές, προκειμένου να επικουρήσει στις συζητήσεις για την επίλυση των τέσσερων μεγάλων ζητημάτων που απασχολούν τα Μεσόγεια.
  Α. Για το Νοσοκομείο της Ανατολικής Αττικής, ο κ. Βουλευτής υπογράμμισε την αναγκαιότητα δημιουργίας του στο χώρο του Παιδοψυχιατρικού Νοσοκομείου Ραφήνας, όπου ήδη υπάρχουν 500 περίπου στρέμματα και κτιριακές εγκαταστάσεις που μπορούν να αξιοποιηθούν. Ο χώρος αυτός έχει αποδειχθεί ότι είναι ο καταλληλότερος από κάθε άποψη.
  Β. Για την αντιμετώπιση των πυλώνων υψηλής τάσης της ΔΕΗ που διέρχονται από κατοικημένες περιοχές, όπως στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γλυκών Νερών υποστήριξε ότι πρέπει να προωθηθούν λύσεις υπογειοποιήσης του δικτύου μεταφοράς και να πιεστεί η ΔΕΗ προς την κατεύθυνση αυτή.
  Γ. Για το χωροταξικό σχεδιασμό και την αειφόρο ανάπτυξη υποστήριξε ότι είναι εφικτές διορθωτικές πράξεις στους σχεδιαζόμενους οδικούς άξονες, σύμφωνα και με τις προτάσεις των δήμων που άμεσα επηρεάζονται. Η αειφόρος ανάπτυξη, με σεβασμό πάντα στο περιβάλλον, είναι στις αμέσου ενδιαφέροντος προτεραιότητες που απασχολούν τον κ. Καντερέ, με την συμμετοχή του στη Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας του Περιβάλλοντος της Βουλής.
  Δ. Για τους Χ.Υ.Τ.Α., τον βιολογικό καθαρισμό και την έλλειψη αποχετευτικών δικτύων, οι θέσεις του κ. Καντερέ όπως επανειλημμένα έχουν καταγραφεί στις συνεδριάσεις και των νομαρχιακών συμβουλίων είναι συγκεκριμένες, ξεκάθαρες και αμετάβλητες.

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τρι Νοε 20, 2018 9:42 am