ΜΗΝΙΑΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΡΩΠΟΥ & ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


  ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του να ανοίξουν τα «χαρτιά» τους στους πολίτες

  Μοιραστείτε
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 114
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2009
  Ηλικία : 34

  ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του να ανοίξουν τα «χαρτιά» τους στους πολίτες

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Τετ Μάης 27, 2009 8:13 pm

  H «ΜΑΧΙΜΗ», πάντα ήταν αντίθετη σε μια «συμμαχία» -τη σημερινή ομάδα διοίκησης του Δήμου δηλαδή-, που επιζητούσε πάση θυσία να περάσει τα δικά της «βιτρώ» οράματα στους δημότες του Ωρωπού, τους οποίους και κατάφερε να πείσει, παίρνοντας και την εντολή να τα υλοποιήσει. Αυτό το έκανε;
  Μέχρι σήμερα κάτι τέτοιο δεν είναι ορατό. Αντιθέτως, υπάρχει διάχυτος ο φόβος, πως για τον τόπο θα χαθεί μια πολύ σημαντική 4ετία, αυτή που θα απολάμβανε όλες τις δημιουργικές προσπάθειες της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, στην οργάνωση του τότε νεοσύστατου Δήμου και θα παρουσίαζε έργο που θα το έβλεπαν όλοι. Είναι μάλιστα τέτοια η αγωνία του κόσμου, που εύλογα κάποιος αναρωτιέται σήμερα, αν αυτής της «συμμαχίας» ο μοναδικός της στόχος ήταν να πάρει μόνο την «καρέκλα» από το Σπύρο Μέξη!
  Οι απαντήσεις θα μπορούσαν να ήταν δύο: Ή αυτό συμβαίνει γιατί ο διακαής πόθος αρκετών της «συμμαχίας» ήταν μόνο να «ρίξουν» τον Σπύρο Μέξη, ή μπήκαν στο «γήπεδο» μη γνωρίζοντας «μπάλα»! Είχαν μείνει στο να κλωτσάνε… ντενεκάκια! Έτσι, στο πρώτο «πέναλτυ» εις βάρος τους (βλέπε νερό), όχι μόνο έχασαν το «κοντρόλ», αλλά έχασαν και την… μπάλα!
  Αυτή την περίπτωση βέβαια, θα μπορούσε κάποιος να την απορρίψει ως αβάσιμη, αφού στην ομάδα αυτή, τόσο ο αρχηγός-Δήμαρχος Γιώργος Γαβριήλ, όσο και το Νο 2 Στέφανος Δάβρης, ήταν γνώστες και της πολιτικής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Όπως επίσης, υπήρχαν άνθρωποι με διάθεση και να μάθουν και να προσφέρουν, από τους οποίους όμως άλλοι αποχώρησαν (δικαιολογημένα) και άλλοι συνεχίζουν μεν να το παλεύουν, αλλά δεν γνωρίζουμε φυσικά, το πόσο ο καθένας.
  Αν τώρα τίποτα από τα δύο δε συμβαίνει, θα πρέπει να δεχθούμε τη δική τους άποψη που λέει, πως όλα τα σχέδια που είχαν για την ανάπτυξη του τόπου είναι μόνο σε καθυστέρηση εξ αιτίας των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν με το θέμα του νερού και εξακολουθούν να είναι σε ισχύ για το επόμενο χρονικό διάστημα που απομένει, μέχρι να λογοδοτήσουν στους συμπολίτες τους. Κάποια θα υλοποιηθούν και κάποια θα έχουν πάρει -έτοιμα πλέον- το δρόμο της υλοποίησης από την επόμενη Δημοτική Αρχή.!
  Όλοι όσοι αγαπούν αυτόν τον τόπο, τη θέση αυτή της σημερινής Δημοτικής Αρχής, θα πρέπει να την εύχονται! Να εύχονται τα πράγματα να είναι έτσι! Δηλαδή, αυτή η σημερινή εικόνα να μην είναι αποτέλεσμα «ξεπουλήματος» αρχών και οραμάτων, αλλά να είναι οι παράπλευρες απώλειες των όσων συνέβησαν και… δυσφήμησαν την πόλη. Και σ’ αυτό βέβαια, μεγάλη ευθύνη έχει η λανθασμένη πολιτική που ακολούθησε η Διοίκηση του Δήμου, αλλά και πολλά άλλα που έχουν να κάνουν με τα απόκρυφα ζητούμενα ανθρώπων και ομάδων που βλέπουν την πολιτική μέσα από την αρνητική, σκοτεινή και καταστροφική της πλευρά!
  Στην περίπτωση αυτή, δηλαδή στο να δεχθούμε τη θέση της Δημοτικής Αρχής, είναι απόλυτα αναγκαίο, ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του να ανοίξουν τα «χαρτιά» τους στους πολίτες και να τους ζητήσουν συνεργασία.
  Αυτή θα ήταν η πιο σωστή κίνηση για το καλό όλων και φυσικά του Ωρωπού.
  [/justify]

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ Δεκ 15, 2018 12:03 am