ΜΗΝΙΑΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΡΩΠΟΥ & ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


  Ο Αλέκος Καρύδας με αίτηση για έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το Λιμενικό Ταμείο

  Μοιραστείτε
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 114
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2009
  Ηλικία : 34

  Ο Αλέκος Καρύδας με αίτηση για έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το Λιμενικό Ταμείο

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Παρ Μάης 29, 2009 4:37 pm

  Ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Αλέκος Καρύδας, σε συνέχεια της τοποθέτησής του για το θέμα των καταγγελιών του Λιμενάρχη και Αντιπροέδρου της Λιμενικής Επιτροπής, για καταστήματα της παραλίας, συνέταξε την παρακάτω αίτηση προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία ζητά έκτακτο Συμβούλιο με μοναδικό θέμα την ανεξέλεγκτη δράση του Λιμενικού Ταμείου και τις δυνατότητες να γίνει αυτό Δημοτικό.  AΛEKOΣ KAPYΔAΣ
  Δημοτικός Σύμβουλος
  Δήμου Ωρωπίων
  29 Mαΐου 2009


  ΠPOΣ: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ωρωπίων

  AITHΣH


  ΘEMA: «Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα το Λιμενικό Tαμείο και την ανεξέλεγκτη δράση του στην περιοχή και τις δυνατότητες να γίνει αυτό Δημοτικό»

  Κύριε Πρόεδρε, είναι γνωστό σε όλους, πως στην πόλη μας υπάρχει ένα Λιμενικό Ταμείο με αυτόνομη δράση, η οποία πολλές φορές λειτουργεί αρνητικά προς το γενικό συμφέρον. Πρόσφατο παράδειγμα η παθητική του στάση τόσο σε μειωτικές ενέργειες των πλοιοκτητών της θαλάσσιας γραμμής για τον τόπο μας (ρύπανση, καταστροφές μόλου κ.λ.π.), όσο και για τις αχαρακτήριστες αποφάσεις του Λιμενάρχη, για διώξεις των επαγγελματιών της παραλίας, που τυγχάνει να είναι και Αντιπρόεδρος της Λιμενικής Επιτροπής.
  Είναι θέματα που είναι απαραίτητο να συζητηθούν από το Δημοτικό μας Συμβούλιο, ώστε να δρομολογηθεί και η δική μας αντίδραση για την προστασία των συμφερόντων του Ωρωπού και των δημοτών του, όπως και να εξετάσουμε τις δυνατότητες που υπάρχουν, το Λιμενικό Ταμείο να γίνει Δημοτικό, γιατί είναι πλέον απαράδεκτο άλλοι να είναι υποχρεωμένοι να λογοδοτούν στους συμπολίτες τους και άλλοι να διοικούν την «βιτρίνα» της πόλης, χωρίς ούτε να εκλέγονται ούτε να λογοδοτούν.
  Κύριε Πρόεδρε, σύμφωνα με το άρθρο 95 του Δ.Κ., να ενεργήσετε όπως προστάζει και παρακαλώ να καλέσετε τον Πρόεδρο της Λιμενικής Επιτροπής και τον Αντιπρόεδρο και Λιμενάρχη, να μας αιτιολογήσουν τις αποφάσεις τους.


  Με τιμή
  Αλέκος Καρύδας
  Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ωρωπίων  Σύμφωνα με το άρθρο 95 του Δημοτικού Κώδικα, οποιοσδήποτε Δημοτικός Σύμβουλος έχει τη δυνατότητα να φέρει θέμα προς συζήτηση στο Συμβούλιο, αν στην αίτηση αυτή έχει άλλες πέντε(5) υπογραφές συναδέλφων του. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. μόλις κατατεθεί η αίτηση, υποχρεούται εντός 6ημέρου να φέρει το θέμα προς συζήτηση.

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ Ιαν 19, 2019 4:06 am