ΜΗΝΙΑΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΡΩΠΟΥ & ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


  Λάθη και από τους δυο βασικούς αντιπάλους...

  Μοιραστείτε
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 114
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2009
  Ηλικία : 34

  Λάθη και από τους δυο βασικούς αντιπάλους...

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Σαβ Ιουν 06, 2009 5:13 pm  Επεισοδιακό το Συμβούλιο της Τρίτης 2 Ιουνίου. Οι αντεγκλήσεις άρχισαν από την αρχή σχεδόν, όταν ο Δήμαρχος Γιώργος Γαβριήλ πέρασε από τις δημοτικές διαφορές στις πολιτικές με τον Γιάννη Οικονομάκο, που σημειωτέον, δεν ήταν παρών. -Λάθος η παρατήρηση του Βαγγέλη Ηλιάσκου σε σχέση με το αν πρέπει να απαντά ο Δήμαρχος σε δημοσιεύματα και σωστή του Αλέκου Καρύδα πως πρέπει να είναι παρών αυτός που δέχεται την απάντηση.
  Και με μόνο το γεγονός αυτό, ο Δήμαρχος ήταν λάθος. Το αν τώρα φάνηκε πως αλλάζει γραμμή πλεύσης στην πολιτική που ακολουθεί από τη θέση που κατέχει, είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Οφείλει όμως να είναι προσεκτικός και να μη λέει πως ο Γιάννης Οικονομάκος παρουσιάζεται ως «άκρα δεξιά» ή πως «συμμετέχει οικογενειακά σε θεσμοθετημένα όργανα της Νέας Δημοκρατίας»! Το «άκρα» και το «οικογενειακά», είναι δείγμα πως χάνει από την αρχή τον πολιτικό δρόμο που θέλει να ακολουθήσει!
  Αντιπολιτευτικό λάθος και του Γιάννη Οικονομάκου -απ’ όπου και η απάντηση του κ. Γαβριήλ- στο να καταλογίζει, με άρθρο του σε τοπική εφημερίδα, ευθύνη που ο σταθμός του ΕΚΑΒ δεν είχε την εξέλιξη που προδίκαζαν οι δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών που τον εγκαινίασαν. Είναι γνωστές ανά το πανελλήνιο οι ελλείψεις στο Σύστημα Υγείας και αυτές, καμιά Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να τις καλύψει!

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ Δεκ 15, 2018 12:41 am