ΜΗΝΙΑΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΡΩΠΟΥ & ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

  Μοιραστείτε
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 114
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2009
  Ηλικία : 34

  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Τρι Απρ 07, 2009 6:53 am  Τη Κυριακή 22.3 το βράδυ στις εγκαταστάσεις της Αφετηρίας του Μαραθωνίου Δρόμου δημιουργήθηκε ένας χαρούμενος μεγάλος κύκλος από χορευτές της Ρουμανίας-Βουλγαρίας-Ινδίας-Ελλάδας.
  Μια ιδιαίτερη εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Διακρίσεων που διοργάνωσε ο Δήμος και το Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο.
  Το φολκλορικό συγκρότημα Traditti (παραδόσεις) της Ρουμανικής Κοινότητας “Αγ.Στέφανος ο Μέγας” με 12 μέλη και στο τραγούδι τη Marianna Cauesteanu , το φολκλορικό συγκρότημα Rondina (πατρίδα) από τη Βουλγαρία με το μαέστρο Αλέξανδρο Κωνσταντίνοφ , το φολκλορικό συγκρότημα Rajbιr and Jioty Group από την Ινδία, της Ελληνο-Ινδικής Πολιτιστικής Ένωσης Greek-Indian Cultural and Welfare Association και το ελληνικό συγκρότημα των ΚΑΠΗ Ελευσίνας υπό την επίβλεψη της κας Ντίνας Τριλίκη , έδειξαν για άλλη μια φορά πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε μια παρέα, χωρίς διακρίσεις, χωρίς διαχωριστικές γραμμές.
  Ο Δήμαρχος Μαραθώνα κ. Σπύρος Ζαγάρης ευχαρίστησε τους πρέσβεις των χωρών που συμμετείχαν, τους χορευτές, τους συνοδούς των ομάδων και έδωσε τον λόγο για ένα χαιρετισμό στους εκπροσώπους των Πρεσβειών που συμμετείχαν. Ευχαρίστησε για τη παρουσία τους τον Πρόεδρο ΚΑΠΗ κ.Παπαδόπουλο, τα ΜΜΕ, τους εκπροσώπους φορέων και συλλόγων κ.ά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Προέδρους και χοροδιδασκάλους των ομάδων κ.κ.George Tegou, Αλέξανδρο Κωνσταντίνοφ, Maghar Gandhi, Τριλίκη Ντίνα αλλά και πολλά συγχαρητήρια στη Πρόεδρο κα Αικ.Τσαντουλή-Καλέμη και το ΔΣ του Π.Π.Κ.Δ.Μ. για την όλη διοργάνωση.
  Κάθε χορευτική ομάδα έδωσε το δικό της χρώμα με αποκορύφωμα την ελληνική που κλείνοντας τη παράσταση ξεσήκωσε όλους τους χορευτάς σε ένα μεγάλο κύκλο δείχνοντάς τους ελληνικούς χορούς σε ένα κλίμα χαράς και κεφιού, ενώ στη συνέχεια όλοι χόρεψαν χορούς και από τα τρία κράτη που συμμετείχαν. Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν μέχρι αργά και ακολούθησε δεξίωση από το Δήμο Μαραθώνα.

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ Δεκ 15, 2018 12:02 am