ΜΗΝΙΑΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΡΩΠΟΥ & ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


  Ο Θανάσης Θάνος, η νέα πολιτική πρόταση για το Συκάμινο

  Μοιραστείτε
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 114
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2009
  Ηλικία : 34

  Ο Θανάσης Θάνος, η νέα πολιτική πρόταση για το Συκάμινο

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Τετ Απρ 08, 2009 8:40 pm  Στο Συκάμινο θα ακουστεί στις επόμενες δημοτικές εκλογές και άλλη φωνή! Ο Θανάσης Θάνος και μια δυνατή ομάδα συμπολιτών του, αποφάσισαν να παραθέσουν τη δική τους πολιτική πρόταση, που στόχο έχει να δώσει καινούρια ώθηση στο μέλλον της περιοχής τους. Και αυτό δεν μπορεί παρά να είναι ευπρόσδεκτο από την πλειοψηφία των Συκαμιναίων, αφού είναι σίγουρο πως ο υγιής πολιτικός διάλογος και… ανταγωνισμός, θα συμβάλει τελικά στην ανάπτυξη της Κοινότητας, με τουλάχιστον γρηγορότερους ρυθμούς.

  Η ανακοίνωση-Διακήρυξη που μας γνωστοποίησε ο κ. Θανάσης Θάνος, είναι η παρακάτω:

  Αγαπητοί συγχωριανοί,
  Επιθυμώ να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά του χωριού μας. Στην απόφαση αυτή, με οδήγησε, πέρα από τα προβλήματα που παραμένουν άλυτα, η διαπίστωση της έλλειψης έκφρασης, της διαφορετικής άποψης, αλλά και η παρότρυνση πολλών συγχωριανών μας, οι οποίοι συμφωνούν με τις απόψεις και τις θέσεις μου. Εκτιμώ πως είναι πλέον καιρός, οι θέσεις αυτές να αποκτήσουν πολιτική υπόσταση, ώστε οι επόμενες κοινοτικές εκλογές να επανακτήσουν τη χαμένη δημοκρατικότητά τους.
  Με τους φίλους μου αισιοδοξούμε και προσβλέπουμε σε ένα καλύτερο αύριο για το χωριό μας, με την δραστηριοποίηση και τη συμμετοχή όλων.
  Η εξουσία για μας δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά μέσο για την επίλυση των προβλημάτων που παραμένουν άλυτα.
  Θα επανέλθω σύντομα με ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης.

  Αθανάσιος Γεωρ. Θάνος

  [i]

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ Ιαν 19, 2019 4:50 am