ΜΗΝΙΑΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΡΩΠΟΥ & ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


  Ο Επιτάφιος Θρήνος και η Ανάσταση της αλήθειας..!

  Μοιραστείτε
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 114
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2009
  Ηλικία : 34

  Ο Επιτάφιος Θρήνος και η Ανάσταση της αλήθειας..!

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Σαβ Απρ 18, 2009 6:16 pm  Ο Ωρωπός, όση προσπάθεια και αν κάνουν ορισμένοι να τον «θάψουν», δεν παύει να είναι ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς των κατοίκων των αστικών κέντρων, γιατί είναι ίσως και ο μοναδικός τόπος που κρατά ακόμη δυνατά το «χρώμα» της φύσης! Βέβαια, είναι και καιρός να δεχθεί κάποιες «πινελιές» προσαρμογής, στις σύγχρονες απαιτήσεις φιλοξενίας και προσφοράς υπηρεσιών. Θα γίνει και αυτό και μάλιστα πολύ σύντομα…
  Αυτό το «χρώμα» της φύσης του Ωρωπού και όσα το συνθέτουν ή το συμπληρώνουν, τίμησαν χιλιάδες κόσμου, συμμετέχοντας στον Επιτάφιο Θρήνο που «βγήκε» απ’ όλους τους Ιερούς Ναούς της περιοχής, μέσα σε ένα ολοφάνερα παραδοσιακό κλίμα κατάνυξης. Αποκορύφωμα η συνάντηση των Επιταφίων Νέων Παλατίων και Σκάλας στην πλατεία Ηρώων, όπου και ξεκίνησε ο δρόμος της επιστροφής τους.
  Μια ακόμη, γεμάτη μηνύματα, βραδιά της Χριστιανοσύνης τέλειωσε για τον Ωρωπό και όλοι μας πλέον περιμένουμε την σημερινή Ανάσταση, τη χαρά και την ελπίδα. Και αυτή η Θεία Ανάσταση, κάτι λέει σε όλους μας, πως θα είναι και ανάσταση για την αλήθεια, σ’ αυτήν την υπέροχη περιοχή της Αττικής. Ο Ωρωπός, δυστυχώς για όσους τον πολεμούν, άντεξε στις επιθέσεις!
  ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Δεκ 14, 2018 11:38 pm