ΜΗΝΙΑΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΡΩΠΟΥ & ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


  Τα «45άρια του... κερατά»!

  Μοιραστείτε
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 114
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2009
  Ηλικία : 34

  Τα «45άρια του... κερατά»!

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Κυρ Μαρ 29, 2009 3:03 pm

  ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ: «Πότε έλεγαν την αλήθεια γι’ αυτά»;
  Μάχη για τα «45άρια» της ΔΕΑΔΩ έδιναν Γιώργος Γαβριήλ, Στέφανος Δάβρης και Χαράλαμπος Τσιριγώτης, όταν ήταν στην Αντιπολίτευση επί 4ετίας Σπύρου Μέξη.
  Mε κεκτημένη ταχύτητα μάλιστα, στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 3 Φεβρουαρίου 2007, ο Δήμαρχος σήμερα πλέον Γιώργος Γαβριήλ, απαντώντας στον Bαγγέλη Hλιάσκο τα αποκάλεσε… «45άρια του κερατά»!
  Σήμερα, ευρισκόμενοι στη Δημοτική Αρχή, τα «βολεύονται» και τα περνούν στο Δημοτικό Συμβούλιο... τρέχοντας, μήπως και προλάβουν να αλλάξουν την εικόνα που δημιούργησαν στην συνείδηση του κόσμου.
  Να απαντήσουν όμως στο ερώτημα που τους έθεσε ο Γιώργος Γιασημάκης: Πότε έλεγαν την αλήθεια γι’ αυτά; Τότε που ο δήμος γλύτωνε το εργολαβικό κέρδος, συμψήφιζε το ΦΠΑ και ο Δήμος κέρδιζε περίπου ένα 50% ή σήμερα που τα πληρώνει και τα δύο; Ζητείται ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ!
  Επίσης, πολλές φορές καταγράφηκε στα πρακτικά και ακούστηκε σε όλους τους τόνους, πως η σημερινή Δημοτική Αρχή, είναι η Αρχή των μεγάλων έργων και δεν πρόκειται να ασχοληθεί με δρόμους, αναπλάσεις, πεζοδρόμια κ.λ.π., πράγματα που -κατ’ αυτήν- τα κάνουν Δήμαρχοι που στόχος τους είναι απλά να ξανακερδίσουν την καρέκλα! Το ερώτημα είναι, ποιά μεγάλα έργα στόχευσαν, ποιά ξεκίνησαν και ποιά θα ολοκληρώσουν;
  Θα πουν αμέσως-αμέσως..., το μεγάλο έργο του νερού! Αυτό όμως είναι έργο άμεσης ανάγκης που προέκυψε στα δικά τους χέρια και αποδείχθηκε μάλιστα πως δεν διαχειρίστηκαν τη λύση του σωστά! Αποτέλεσμα -αφού έχουν δώσει το δικαίωμα να δυσφημίζεται πανελλαδικά ο Ωρωπός- το έργο θα το κάνει η Νομαρχία... άρα Νομαρχιακό έργο και εν τω μεταξύ, οι συνδημότες τους θα περάσουν ένα ακόμη «καυτό» καλοκαίρι, με ό,τι αυτό σημαίνει για τους επαγγελματίες της πόλης.
  Θα πουν επίσης το κλείσιμο της χωματερής, το Νοσοκομείο του ΙΚΑ, την ανάπλαση της πλατείας Χαλκουτσίου...
  Κανένα όμως δεν είναι δικό τους έργο! Για το κλείσιμο της χωματερής, φρόντισε ο Πρόεδρος της Μαλακάσας Κώστας Λίτσας, όταν η Αρχή του κ. Γαβριήλ συνελήφθει... κοιμώμενη και αναγκάστηκε να γεμίσει την πόλη χωματερές! Για το Νοσοκομείο του ΙΚΑ, παρέλαβε το όραμα του Σπύρου Μέξη που προέβλεπε τουλάχιστον πενήντα κρεβάτια βραχείας νοσηλείας και θα το οδηγήσει σε... κτιριακή αναβάθμιση των ιατρείων του ΙΚΑ! Δηλαδή, θα προικίσει το ΙΚΑ με 27 στρέμματα Ωρωπιώτικης γης!!! Για την πλατεία στο Xαλκούτσι βρήκε έτοιμα λεφτά του «Θησέα» -όπως και για τα πεζοδρόμια στο Δ.Δ. Ωρωπού- από την προηγούμενη Δημοτική Aρχή που σχεδίαζε το έργο και με… αλχημείες, δημοπρατεί σήμερα ένα έργο που σύμφωνα και με την προκήρυξη του διαγωνισμού (έξη(6) μήνες), θα ταλαιπωρήσει και θα βυθίσει ακόμη περισσότερο οικονομικά τους επαγγελματίες της περιοχής, κατά τη θερινή περίοδο που έρχεται.

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ Ιαν 19, 2019 4:41 am