ΜΗΝΙΑΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΡΩΠΟΥ & ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


  Δήλωση της Ιωάννας Στεργίου για βάρβαρη επίθεση στον Πόρτο Ράφτη

  Μοιραστείτε
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 114
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2009
  Ηλικία : 34

  Δήλωση της Ιωάννας Στεργίου για βάρβαρη επίθεση στον Πόρτο Ράφτη

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Παρ Μάης 01, 2009 3:48 pm

  ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ», ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

  Τη Δευτέρα 27/4 στο Πόρτο Ράφτη, ο σύντροφος μας και υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος με την παράταξη μας ΣΙΜΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ δέχτηκε βάρβαρη επίθεση από Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Μαρκοπούλου.
  Ο σύντροφός μας, γνωστός για την οικολογική του ευαισθησία και την προβολή σε καθημερινή βάση, από την ιστοσελίδα της ηλεκτρονικής του εφημερίδας, προβλημάτων περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής τόσο της περιοχής του όσο και όλης της Ανατολ. Αττικής, φαίνεται ότι ενόχλησε με τη δράση του αυτή «κάποιους» τοπικούς παράγοντες.
  Η επίθεση στο ΣΙΜΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ήρθε να προστεθεί στην λίστα με τις επιθέσεις εναντίον αγωνιστών για την προστασία του περιβάλλοντος όπως είναι ο ξυλοδαρμός του αγωνιστή παπα-ΓΙΑΝΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ που μάχεται για τον Ασωπό, όπως είναι ο εμπρησμός του σπιτιού του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΟΛΙΑ που μάχεται για τη σωτηρία της Γκιώνας.
  ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ απερίφραστα αυτές τις επιθέσεις και ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στο σ.Σιμο. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ σε όλους τους αγώνες και δράσεις όσων αγωνίζονται για το περιβάλλον για μια ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΑΤΟΛ.ΑΤΤΙΚΗ,ενάντια στα μεγάλα συμφέροντα και τις μικροκοματικές πρακτικές.

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ Δεκ 15, 2018 12:46 am